pondelok 28. mája 2012

My dream come true č. 24 :)

Zayn (na druhý deň)

-Cher? Môžeme sa stretnúť?- zavolal som jej.
-Ahoj, jasné. O polhodinu v Starbuckse.
-Fajn, budem tam.- povedal som a zložil.

,,Ahoj, zlatko," usmiala sa na mňa Cher. ,,Ahoj," povedal som. ,,Stalo sa niečo?" ,,No áno, musíme sa porozprávať," povedal som. Prišla k nám čašníčka, objednali sme si a začal som konverzáciu. ,,Cher, pozri, možno budem odporný, ale toto všetko je chyba. Obrovská chyba," povedal som a zahľadel som sa na stenu. ,,Počkaj, nechápem! Ty ľutuješ, že sme spolu boli?" opýtala sa. ,,Popravde? Áno! Uvedomil som si, že ľúbim Natalie, ale tá mi už veriť nebude," povedal som. ,,Robíš si srandu? Počkaj, čo ma ona a ja nie?" opýtala sa. ,,Nedávaj mi takéto nezmyselné otázky, jednoducho som si uvedomil, že to, že spolu sme je chyba, mrzí ma to, ale je to tak," povedal som a vstal od stola. ,,Takže je koniec?" opýtala sa. ,,Áno," povedal som a vyšiel zo Starbucksu. Zašiel som do neďalekého parku. A tam som uvidel, to čo som nechcel. Niall & Natalie. Nie! 'Ale môžeš si za to sám, Malik!'-hovoril mi hlas vo vnútri. Pichlo ma pri srdci, keď som ich videl, ako sa smejú, zabávajú a bozkávajú. Niečo vyryli do stromu a odišli. Vybral som sa tam. Pozrel som sa na strom bolo tam: N & N Forever ♥
'Tak ti treba, Zayn!'
- hovoril mi hlas vo mne. Z oka mi vypadla slza. Rýchlosťou blesku som ju zotrel. Vybral som sa domov.Otvoril som si vchodové dvere, pohľad na to, čo som videl ma šiel roztrhnúť.

Natalie
S Niallom sme sa šli prejsť po parku. Robili sme blbostí, ako vždy. Nakoniec dostal Niall nápad. Vyril do stromu: N & N Forever ♥
Usmiala som sa naňho a pobozkala ho. Ako ho ľúbim. ,,Milujem ťa, Niall," povedala som mu. Nič nepovedal a prisal sa mi na pery. ,,Poď, ideme k nám," povedal Niall a už ma niekde ťahal. Prišli sme k nim domov, hneď ako sme otvorili dvere na mňa vyskočilo nejaké dievča. ,,Takže ty si Natalie?" spýtala sa. Prikývla som. Vylepila mi. ,,Čo robíš?" vyštekla som na ňu. ,,Kvôli tebe sa so mnou rozišiel, Zayn!" vrieskala po mne. Hneď na to sa otvorili dvere a vošiel, Zayn. ,,Vas Happenin'?" opýtal sa. ,,Nič," povedala som a vyšla z ich domu. ,,Počkaj!" kričal za mnou Zayn. Otočila som sa k nemu. ,,Čo sa stalo?" ,,Nič, len tvoja bývalka mi strelila facku, za to, že si sa kvôli  mne s ňou rozišiel!" povedala som a šla ďalej. Prečo plačem? Presne, ako povedal Niall. Zayn si nezaslúži, aby som kvôli nemu plakala.

Zayn
,,Nič, len tvoja bývalka mi strelila facku, za to, že si sa kvôli mne s ňou rozišiel!" po vyslovení tejto vety som sa rozbehol k nám do domu. ,,Si ty normálna?" vybehol som na Cher. ,,Nič som jej neurobila! Vymýšľa si!" povedala mi. ,,A potom odkiaľ vieš, čo od teba chcem! Prestaň mi klamať do očí! Ešte raz sa jej dotkneš a nepraj si ma!" povedal som a vytlačil som ju z dverí. ,,Niall, môžeme sa porozprávať?" opýtal som sa ho. ,,Jasne," povedal a ukázal na kuchyňu. ,,Tak, čo potrebuješ?" opýtal sa. ,,Chcem sa porozprávať o Natalie," povedal som. ,,Zayn, ale ja," nenechal som ho dopovedať. ,,Milujem ju a uvedomujem si, že som spravil chybu, ale prajem vám to, Natalie by mi aj tak neverila a teba ľúbi, takže... nech ste spolu šťastní!" povedal som mu. ,,Ďakujem, Zayn," povedal mi a objal ma, ,,si fakt kamarát." Usmial som sa naňho a odpochodoval do svojej izby. Poslal som Natalie SMS: Naty, prepáč mi to so Cher. Chcem, aby si bola konečne šťastná, a viem že Niall je ten správny, mám ťa rád. Zayn xxO necelé dve minútky mi prišla spätná SMS: Zayn, som rada. To s tou Cher, to nechaj, tak. Ďakujem, aj ja ťa mám rada :)Usmial som sa a ľahol si do postele. Rozmýšľal som nad všetkým možným, ale moje myšlienky stále putovali k jedinej osobe. Natalie. Musím sa zmieriť s tým, že nikdy nebude moja.

4 komentáre:

  1. Jdu skočit pod vlak :(:D:D:D To je tak smutné :):D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie! :D Smutné? Ja som myslela, že to vôbec nie je smutné a chcem to ešte smutnejšie! :DD ♥

      Odstrániť
  2. Bože to je take dojimave :)

    OdpovedaťOdstrániť