nedeľa 10. júna 2012

Zerrie??

Článok je preloženou kópiou článku od baby @1D_xoxx z twitteru. Absolútne u obdivujem, podporujem a hlavne uznávam, pretože si myslím, že týmto článkom udrela klinec po hlavičke. Neberte to ako nenávistné úroky na Perrie ani nič podobné, jednoducho takto nevníma realitu len tá baba, ale aj ja. Či sa k tomuto názoru prikloníte alebo nie, to je už na vás. Článok v origináli môžete nájsť tu http://www.twitlonger.com/show/hig98d.
Spoločné fotky
Okej, v poslednom čase dosť často premýšľam o Zaynovi a Perrie Edwards, o Zerrie, čokoľvek vám vyhovuje. Celý tento vzťah je zvláštny a umelý. Vysvetlím prečo.
1. Počas minuloročného X-Factoru, keď Zayn hovoril v rozhovorch že sa mu páči Perrie a rovnako aj ostatní chalani spolu s ním ľudí presviedčali, aby hlasovali za Little Mix, Perrie nepovedala nič. Nikdy nepovedala že spolu nechodia, alebo že ho sotva pozná. Všetko sa samozrejme ihneď zmenilo, keď Little Mix vyhrali. Povedala, že ju Zayn nezaujímal, že One Direction boli "malí chlapci" a že by nikdy s nikým z nich nerandila. Tiež povedala že tie reči o tom, že spolu chodia boli trápne- tu je dôkaz.

Bolo od nej neskutočne podlé, že držala svoje ústa zatvorené až dovtedy, pokiaľ nedostali hlasy od fanúšičiek 1D a na verejnosti s nimi neboli prepojené. Po ich víťazstve sa ona aj ostatné dievčatá z Little Mix snažili oddeliť od 1D, ich slávy a fanúšikov. Mysleli si, že si vytvoria svoj vlastný chodníček bez zbytočného pohybovania sa v cudzom tieni.
2. O 6 mesiacov na to, čo Little Mix vyhrali si dievčatá uvedomili, že nie sú až také populárne ako si mysleli, že budú. Nemali okolo seba žiaden šum, a väčšina ľudí ani nevedela, že existujú, a to sú z UK! Koľko že to mali followers? 200 000 alebo 300 000? To pre hudobníka nestačí. Nemali žiadne rozhovory alebo články v novinách. Keď vydali svoj prvý singel a následne aj album, uvedomili si, že by mali okolo seba urobiť nejaký rozruch. A existuje lepšia cesta ako na seba upútať pozornosť než začať chodiť s členom najpopulárnejšej chlapčenskej skupiny na svete?
3. V jednom interview sa vyjadrili "Pre nás nie sú žiadny chalani, budeme ako mníšky", to bolo ešte v časoch keď vyhrali X-Factor. A Perrie to len tak jednoducho všetko odhodila za hlavu? Čo sa stalo s tým, že budú nezadané?
 
 
4. Zayn a Perrie spolu nerandia až tak dlho, niečo menej ako mesiac? Pamätáte si na tú sekretárku, s ktorou sa Zayn pokúsil zapliesť? To bolo len pár týždňov dozadu. Nesmieme tiež zabudnúť na všetky ostatné dievčatá, s ktorými si užíval na párty a diskotékach v US a Austrálií. To ma priviedlo k ďalšiemu bodu.
 
 
5. Ešte spolu nie sú tak dlho, a už majú DOSŤ "otvorený" vzťah. Rozprávajú o ňom v médiách, v správach, tweetujú o spoločných rande. Keď spolu začali chodiť Louis a Eleanor, Louis o tom takmer vôbec nehovoril, a až neskôr sa vyjadril, že spolu najprv chodili von. Harry a Caroline svoje randenie nikdy nevyzradili a všetko to držali v absolútnej tajnosti. Zaynovo chodenie s Rebeccou Ferguson bolo tiež tajné a jeho vzťah so Stephanie Davis bol tiež tajomstvom. Nikto by sa o tom nikdy nebol dozvedel, ak by sa potom po rozchode nepriznala, že sa rozišli. Ach áno, nezabúdajme na rozhovor v ktorom Zayn povedal, že "vzťahy sú vašou osobnou záležitosťou, a mali by ste si ich vždy uchovať len pre seba". Je to v tomto videu:

 
 
6. To ma navádza k ich spoločným fotkám. Ako dlho spolu chodia Liam s Danielle? Budú to dva roky, však? Neexistujú absolútne žiadne fotky ich dvoch odfotené paparazzmi, na ktorých sa bozkávajú. "Najpikantnejšie" fotky, aké od nich dvoch máme, sú fotky ako sa držia za ruky, však? A Louis s Eleanor, ktorý spolu randia už takmer rok by tiež nemali žiadne takéto fotky, nebyť zopár tých z letiska spred dvoch týždňov. A aj na tých fotkách môžete len veľmi rozmazane vidieť, že sa bozkávajú. Takže tieto páry, ktoré spolu chodia 12 až 24 krát dlhšie ako Zayn s Perrie nemajú takmer žiadne fotky, na ktorých sa bozkávajú, zatiaľ čo Zerrie sú spolu dva týždne, a majú ich neúrekom. Zaujímavé.
 
 
7. Okrem toho, paparazzi majú zakázaný prístup na pozemok ich komplexu, takže preto nie sú takmer žiadne fotky, na ktorých by sme ich videli stáť pred ich apartmánmi. Takže ako sa paparazzi dostali na pozemok dostatočne blízko k nim, aby urobili fotky takejto kvality? Vyzerá to akoby to bolo nahrané, či?
 
 
8. Ak to teda nebolo schválne zrežírované, ako vysvetlíme nasledovné? Keď Zayn s Perrie uvideli fotografa ako ich fotí, prečo by sa boli pred ním pobozkali a uistili sa, že fotograf túto fotku bude mať? Takmer všetky celebrity si chránia svoje súkromie, a dávajú pozor, aby sa žiadna ich osobná fotka ako sa bozkávajú so svojím priateľom/priateľkou nedostala na verejnosť. A zvlášť ak sú obaja známi a sú na začiatku ich vzťahu. A ak sa paparazzom podarí urobiť nejaké tie fotky, sú v zlej kvalite( z veľkej diaľky alebo zo zlého uhla) pretože paparazzi sa snažil urobiť snímku úplne nenápadne a v tajnosti. Napriek tomu, fotky Zayna a Perrie sú dokonale jasné a fotené z blízka. A je jasné, že o fotografovi museli obaja vedieť, keďže na fotke na skútri sa obaja pozerajú takmer priamo na neho. Bolo by pre nich nemôžné nevidieť ho.
 
 
9. V interview v relácií This Morning pár dní do zadu, Perrie hovorí veľmi otvorene o jej vzťahu so Zaynom. Hovorí aká je šťastná a že je pre nich oboch lepšie byť v priemysle a všetko okolo toho. A potom, keď sa moderátor opýtal Jesy na jej priateľa, odpovedala iba "yeah" a to bolo všetko. Keď sa pýtali Jade na jej priateľa Sama, odpovedala iba "maybe" a to bol taktiež koniec celej ich konverzácie. Nie som fanúšičkou Little Mix a tak nemám poňatia, ako dlho chodia tieto dievčatá s ich priateľmi, no myslím, že sú spolu dlhšie ako Zayn s Perrie. Takže nevidím žiadnu pointu v tom, ako mohla Perrie tak dlho rozprávať o jej vzťahu so Zaynom keďže ich vzťah je taký nový, pretože ho držali v tichosti? Tu je link k tomu interview:
 
 
 
 
10. Tak a tu je dôvod, prečo to všetko dáva zmysel. Publicita, a hlavne je jej veľa. Jesiin a ani Jadein priateľ nie sú medzinárodné celebrity, takže o ich vzťahu nemusia tak veľa rozprávať. Perie teda musí. Pred celým týmto ošiaľ Little Mix nerobili veľa relácií ani rozhovorov do televízie, nie tak zrazu ako teraz. Všimnite si, ako v interview v This Morning Perrie rýchlo zmenila tému so Zayna na pracovanie v nahrávacom štúdiu a na ich nový album, ktorý onedlho vychádza.
 
 
11. Takže, ako táto reklama funguje? Takže najprv si začali písať tweety o ich spoločných večeroch, všimnite si, že Perrie napísala ako prvá. Myslím, že si uvedomila, že viacerým ľuďom ich fakt o ich vzťahu ešte nedošiel. Takže ešte predtým, akoby prišli na verejnosť a jednoducho oznámili, že spolu chodia sa usitila, že budú zhotovené fotky ich dvoch ako sa bozkávajú. A potom, ako boli o ich chodení plné noviny, magazíny a články, mali pekné fotky ako dôkaz.
 
 
 
12. Twitter. Hneď potom, ako boli tieto fotky zhotovené, si Perrie a ostatné dievčatá vymazali svoje twitter kontá v rozhodnutí od teraz odpisovať iba z ich spoločného Little Mix účtu. Takže keď sa ľudia dozvedeli o Zaynovi a Perrie, chceli si nájsť Perrie na twitteri, no namiesto toho našli iba twitter Little Mix, a tak mali dievčatá väčší priestor predstavovania svojej hudby.
 
 
 
13. Takže, po celej tejto mediálnej pozornosti a po všetkom, čo sa im dostalo, je obrovský rozruch okolo Little Mix a ich nového vychádzajúceho albumu. Od veľa ľudí som už počula, že ani len nemali predstavu o tom, kto je Perrie alebo Little Mix predtým, než sa začal tento vzťah so Zaynom, a teraz si pozreli ich hudbu, a stali sa z nich veľkí fanúšikovia. A toto bol ich celý zámer, ktorý, ako sa zdá, vyšiel.
 
 
 
To je dôvod, prečo nespájam Zayna a Perrie. Je tu veľa dôkazov, ktoré poukazujú na to, že celý tento vzťah je postavený len na tom, dostať Little Mix do podvedomia ľudí. Či už o tom Zayn vie, alebo nie.




Mne bola Perrie veľmi nesympatická už dlho! :/ Ale každý máme iný názor... :P Vyjadrite sa aj vy :)
Zdroj: http://fashionimagine.webnode.sk/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára