streda 6. júna 2012

My dream come true č. 27

Natalie

,,Natalie, viem že je to skoro, až príliš skoro, ale ja si musím byť na milión percent istý, že budeš navždy moja," povedal Niall a z vrecka vytiahol malú červenú krabičku. Pokľakol si. ,,Chceš sa stať mojou ženou, nikoho iného, len a len mojou?" Vypleštila som oči. ,,Niall, ja mám len sedemnásť," povedala som mu. Sklonil hlavu. ,,Ale aj tak sa tvojou ženou stanem rada!" Zdvihol hlavu a pobozkal ma. ,,Milujem ťa!" povedal a zobral ma na ruky. Milujem ho, strašne ho ľúbim. Viem, že je to skoré rozhodnutie, ale cítim to tak. ,,Mne je jedno kedy sa zoberieme," povedal. ,,Chcem počkať, aspoň do mojej osemnástky," usmiala som sa naňho. ,,Chápem," daroval mi úsmev,  a odviedol ma do izby.

Čo sme stvárali tie dva týždne. Smiali sa, jedli, chodili plávať, chodili sme na dlhé nočné prechádzky. Vedela som, že robím dobre. Pred pár mesiacmi, či rokmi som si bola istá, že ten pravý je Zayn, ale moja naivita sa preukázala. Nie! Zayn nie je ten pravý. Niall je ten pravý. Nikdy som si nepomyslela, že iný chalan, ako Zayn, bude v mojom živote. Prečo? Sama neviem, jednoducho, Zayn bol jediný chalan, ktorý bol so mnou. No čím som staršia, uvedomujem si, že som bola len male naivné dievčatko. Teraz som, žena ktorá si ide za svojím cieľom. Niall, ma urobí šťastnou, ja o tom viem....


,,Ahoj, oci!" skríkla som do útrob domu. ,,Oci?" skríkla som znovu. ,,Je tu niekto?" nič. Bolo úlne ticho. Prechádzala som každý milimeter domu. Nikde nikto. Toto nie je dobré znamenie. Ocko je tu vždy o takomto čase. Vyťukala som číslo na jeho mobil. Ozval sa odkazovač. Srdce mi bilo, ako o preteky. Nevedela som, čo robiť. Skúsila som zavolať mame. Zdvihla mi to.
-Natalie,- ozvala sa v telefóne. Hlas mala, akoby plakala.
-Mamka? Čo sa deje?
-Tvoj otec, mal nehodu.
-Čo..že? Aaa...ko? Kde?- habkala som. Nevládala som sa držať na nohách.
-Nič neviem! Musím ísť.- povedala a zložila.
Vtom momente som sa zošuchtala na zem. Plakala som. Hovorí sa, že nádej umiera posledná, ale ja mám taký čudný pocit. Bojím sa.

O rok
Naučila som sa žiť bez ocka. Bolo to ťažké, ale mala som pri sebe ľudí, ktorí mi pomáhali: Angie,Sonia,Mark,Josh,Niall,Zayn,Louis,Harry a Liam, aj Danielle mi pomáhala, úžasná baba. Louis si našiel tiež babu, volá sa Eleanor, je tiež skvelá. ,,Láska? Môžeš na chvíľu?" opýtala som sa Nialla. ,,Jasné," povedal a vstal od gauča. ,,Niall, pôjdeš so mnou do Londýna? Nechcem ísť sama," povedala som. ,,Idem sa prezliecť," povedal a pobozkal ma.


Ak by ste chceli vedieť, ako zomrel otec. Poviem vám to. Otec sa rozišiel s Ninou, tá mu dala niečo do vody, čo ho uspávalo, a to ho doviedlo k nehode. Keďže to začal účinkovať až v strede cesty, otec nič netušil. Nina sa priznala a teraz sedí za mrežami. Vedela som, že tá žena je odporná.


S Niallom sme mlčky kráčali uličkami Londýna. ,,Niall, prepáč mi to," povedala som po chvíli trápneho ticha. ,,Za čo sa ospravedlňuješ?" opýtal sa a na chvíľu zastal. Objala som ho. ,,Že máš so mnou takéto trápenie, mrzí ma to, ale vieš na ockovi mi záležalo, veľmi," povedala som. ,,Ja viem, mne to nevadí, ja viem ako sa cítiš, no neviem, ale verím ti, musí to byť hrozné, ja ťa za to neviním, ľúbim ťa, aj keď sme sa ešte nevzali, riadim sa V ZDRAVÍ AJ V CHOROBE," usmiala som sa. ,,Ľúbim ťa. Niall, dnes je 15. júl, a možno ti to príde divné, ale ja by som chcela svadbu, chcem si byť istá, že budeme navždy spolu. Sľúbila som ti že keď budem mať osemnásť, tak..." nenechal ma dopovedať a sladučko sa mi prisal na pery. ,,Ľúbim ťa," povedala som mu. ,,Aj ja teba!" objal ma. ,,Už budeš, len moja!" zasmial sa a chytil ma do náruče...

1 komentár:

  1. Úžasné teším sa na ďalší diel :) BTW: Páči sa mi nový vzhľa blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť